Ports de les Illes Balears treu a licitació les obres de millora del port de Banyalbufar

07/10/2022, 10:06

Amb la finalitat de millorar l'accessibilitat i la seguretat d'utilització de la instal·lació del port de Banyalbufar, Ports de les Illes Balears treu a licitació les obres de conservació i manteniment del port amb la mínima alteració de la imatge actual d’aquest.

Amb aquestes obres es reformaran les edificacions que es troben en mal estat, es restauraran instal·lacions i serveis, i es reposaran estructures de suport d'embarcacions, entre d’altres. També s’inclou la reconstrucció de la plataforma d’embarcacions, afectada pels temporals, i la millora de l’accés a la platja.

Amb aquest projecte es pretén poder fer una actuació integral i dur a terme la modernització de les infraestructures que ara mateix es troben en estat de deteriorament. El pressupost de licitació de les obres és de 312.374,91 € (amb l’IVA exclòs) i tenen una durada prevista de quatre mesos.

Dels 38 amarratges de base que hi ha actualment, 22 d’ells han sol·licitat en termini la renovació de les autoritzacions que a partir d’enguany passen de tenir una durada de tres a quatre anys i que s’autoritzaran properament. De forma paral·lela al projecte de millora del port de Banyalbufar s’adjudicaran els setze llocs d’estada d’embarcacions que en aquests moments es troben pendents d’adjudicació.