Aclarcions sobre suspensió de plaços i liquidacions varies

11/05/2020, 10:33

Informació relativa a la suspensió de plaços i liquidacions varies

Suspensió de terminis

 Els terminis de pagament de les liquidacions emeses per Ports IB, així com els terminis de les fraccions dels acords d’ajornament i fraccionament concedits, que no hagin conclòs a l’entrada en vigor del Reial Decret-llei 8/2020 de 17 de març,  s’ampliaran fins el 30 de maig de 2020.

A la pràctica significa que les liquidacions, així com les fraccions dels acords d’ajornament i fraccionamient concedits, que tinguessin venciment de pagament el 20/03/2020, 05/04/2020, 20/04/2020, 05/05/2020 o 20/05/2020, s’amplia el termini fins el 30 de maig de 2020.

 

 Liquidacions d’autorizacions temporals per ocupació i aprofitament del domini públic.

 Les liquidaciones d’autorizacions temporals d’ocupació i aprofitament del domini públic per a l’exercici 2020, es realitzaran ajustant-se al període que efectivament es pugui realitzar l’activitat autoritzada.

Les liquidacions per a l’exercici 2020 que hagin estat notificades podran ser anul·lades i realitzades de nou, ajustant-se al període que efectivament es pugui realitzar l’activitat autoritzada. El procedimient s’iniciarà a instància de l’ interessat.

 

Liquidacions d’autoritzacions d’activitats comercials de transport marítim de passatgers amb finalitat turística o recreativa, de lloguer d’embarcacions i activitats aquàtiques al domini públic portuari

 Queda anul·lat el calendari habitualment previst per liquidar aquestes autoritzacions mitjançant domiciliació bancària i que era el següent:

 

- Primer pagament: des de l’inici de l’autorització fins el 30 de juny, a liquidar durant la primera quinzena de juliol.

 - Segon pagament: des de l’1 de juliol fins al final de l’autorització, a liquidar durant la primera quinzena de setembre.

 El nou calendari de pagament s’establirà un cop finalitzat l’estat d’alarma i es reprengui  l’activitat.

 

Així mateix, aquestes liquidacions s’ajustaran al període en què s’hagi pogut ocupar l’amarratge. A aquest efecte, l’interessat comunicarà per escrit la data

d’ entrada de l’embarcació a l’amarratge assignat.