INICI DEL PROCEDIMENT DE SUBHASTA D’EMBARCACIONS DECLARADES ABANDONADES EN ELS PORTS DE GESTIÓ DIRECTA (Exp. Subhasta 04/18)

12/06/2018, 15:41

El 9 de juny del 2018 es va publicar al BOIB nº 71 la Convocatòria de la Subhasta per a l'adjudicació de 14 embarcacions i un vehicle declarats abandonats en els ports de gestió directa de Ports de les Illes Balears, que es va aprovar mitjançant Resolució del Vicepresident Executiu de Ports de les Illes Balears de data 30 de maig de 2018 (Expedient de Subhasta 04/18), per un valor econòmic global de partida de 37.745,00 €.

El Plec de Bases i tota la informació d'aquesta convocatòria poden ser consultades a la pàgina www.portsib.es (secció: "tràmits" / subsecció: "subhastes"), en la web també podran consultar les fitxes de cadascuna de les embarcacions i el vehicle a subhastar.

Les embarcacions i el vehicle poden ser inspeccionats en els ports on es troben, es recomana que concertin cita directament amb el port corresponent amb un dia d'antelació.

En aquesta subhasta existeixen diversos tipus d'embarcacions com per exemple llaüts, bots, llanxes i un veler.

Els interessats podran presentar les seves ofertes des del dia 11 de juny del 2018 fins al dia 22 de juny a les 13 hores, en les oficines centrals de PortsIB del carrer Vicente Tofiño, nº 36, 07007, Coll d'En Rabassa, en la ciutat de Palma, o a les oficines dels ports d'Andratx, Colònia de Sant Jordi, Portocolom, Porto Cristo, Sòller, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Ciutadella (port interior) i Fornells.

Per a més informació poden realitzar consultes dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: subastas@portsib.es.

Anar a la pàgina de SUBHASTES