Port de Sant Antoni de Portmany

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
38,978865
Longitud:
1,301936
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El port de Sant Antoni de Portmany es troba en la costa de ponent de la illa d'Eivissa, i el més pròxim amb la costa de la peninsula ibèrica.

Es tracta d'un port que inclou activitat pesquera, nàutic recreativa i mercantil. La nàutica recreativa ha tingut un intens augment, siguent el port de Sant Antoni de Portmany un dels més visitats de l'arxipèlag balear.

Les infraestructures del port estan gestionades una part directament pel Govern dels Illes Balears i l'altra les gestiona el CN de Sant Antoni de Portmany.

La part de gestió directa disposa de 245 amarratges, dels quals 5 estan destinats a embarcacions de trànsit. A aquestes xifres se'ls han de sumar els 400 amarratges que gestiona el CN de Sant Antoni de Portmany.

Informació per a trànsits

 • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
 • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
 • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
 • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

Horaris benzinera

 • Temporada baixa: d'1 de gener a 31 de maig / d'1 d'octubre a 31 de desembre.
  • Horari dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 08:00 a 14:00
  • Horari dimarts i dijous de 08:00 a 13:00 i de 15:30 a 17:30
 • Temporada alta: de l'1 de juny al 30 de setembre
  • Horari dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 08:00 a 14:00
  • Horari dimarts i dijous de 08:00 a 13:00 i de 15:30 a 17:30

Contacte

C/ Passeig de la mar s/n
07820 Sant Antoni de Portmany
Tel. +34 971 34 05 03
portsantantoni@portsib.es
Canal radiofreqüència: 14

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00