Port de Ciutadella

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
40,000535
Longitud:
3,831192
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El Port de Ciutadella situat en la illa de Menorca és un dels ports històrics de Balears. Es coneix tràfic en ell ja en l'edat Mitja, quan Ciutadella era la capital de la illa en temps de la Corona d'Aragó, però les estructures portuàries no varen adquirir certa entitat fins al segle XIX que es completen o millores l'existents.

En 1929 s'inicien l'eixample del port, degut a que la seva estructura constituïa una limitació per al port i eslora de les embarcacions. Les obres van finalitzar 30 anys després, en 1962. En aquest moment el port, amb l'eixample i altres obres importants com els accessos i la rampa de varada, adquireix la configuració actual, encara que amb posterioritat s'han realitzat gran nombre d'obres de millora.

El port, inicialment de tràfic comercial i pesquer, ha experimentat durant les últimes dècades un intens augment de les embarcacions d'esbarjo que han anat ocupant la totalitat de les riberes aptes pel seu amarratge.

La part de gestió directa disposa de 147 amarratges i se li han de sumar els 55 amarratges que gestiona el CN de Ciutadella.

Informació per a trànsits

 • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
 • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
 • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
 • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

Horaris benzinera

Ubicació: Club Nàutic de Ciutadella

 • Temporada baixa: d'1 de gener a 31 de maig / d'1 d'octubre a 31 de desembre. Horari de 9,15 h. a 13,15 h i de 14,45h a 18,00h.
  • Horari de 9,15 h. a 13,15 h i de 14,45h a 18,00h
  • De l'1 de gener al 31 març i de l'1 novembre al 31 de desembre. Obert els L.X i V .
  • Abril obert
  • Maig obert de dilluns a divendres
 • Temporada alta: de l'1 de juny al 30 de setembre
  • Horari d'estiu: de 8:30h a 20:30h

Contacte

C/ Moll comercial s/n 07760 Ciutadella Tel. +34 971 484 455 port.ciutadella@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baja: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: