Port de Portocolom

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
39,421604
Longitud:
3,261802
Gestionat directament:
Té rampa:
No

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El Port de Portocolom està situat a la costa de llevant de Mallorca i és un dels ports naturals més importants i amb més atractiu de l'illa.

Ha tingut historicamente molta importància per a tràfic mercantil de la illa, però actualment és inexistent i s’ha transformat en un port pesquer i nautic recreatiu.

Són dignes de ressenyar en aquest port la multitud de “escars” o rampes de varada cobertes, molt comunes en els ports del llevant mallorquí però que a Portocolom tenen una gran notorietat.

La part de gestió directa disposa de 200 amarratges, dels quals 38 estan destinats a embarcacions de trànsit. A aquestes xifres se'ls han de sumar els 252 amarratges que gestiona el CN de Portocolom.

Informació per a trànsits

  • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
  • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
  • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
  • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

Horaris benzinera

  • Temporada baixa: d'1 de gener a 31 de maig / d'1 d'octubre a 31 de desembre.
    • Horari de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00
  • Temporada alta: de l'1 de juny al 30 de setembre
    • Horari de dilluns a dissabte de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:00

Contacte

C/ Pescadors s/n
07670 Felanitx
Tel. +34 971 824 683
port.portocolom@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: