Port de Pollença

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
39,903966
Longitud:
3,085283
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El Port de Pollença es troba situat al nord de la illa de Mallorca, i té unes excel·lents condicions d'abric, que han motivat que hagi estat utilitzat des de l'antiguitat.

Avui dia, el tràfic essencial del port és el de embaraciones esportives o d'esbarjo encara que roman la pesca tradicional. Són també destacades les línies de tràfic local de passatgers i, especialment, la que uneix aquest port amb Formentor.

La part de gestió directa disposa de 611 amarratges, dels quals 90 estan destinats a embarcacions de trànsit. A aquestes xifres se'ls han de sumar els 375 amarratges que gestiona el CN de Pollença.

Informació per a trànsits

  • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
  • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
  • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
  • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

Contacte

C/ Moll pescadors s/n
07470 Pollença
Tel. +34 971 866 867
port.pollensa@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baja: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: