Port de Cala Figuera

mapa de serveis Veure tamany complet
Latitud:
39,331424
Longitud:
3,169739
Gestionat directament:
Té rampa:

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Dades de contacte i accés al port

El port de Cala Figuera es troba situat en el municipi de Santanyí, a la costa sud-est de la illa de Mallorca.

La seva activitat és eminentment pesquera, encara que també alberga una rellevant flota recreativa.

Es tracta d'un port petit, però amb molt encant i totalment integrat en el seu entorn.

Actualment, el port té 111 places d'amarratge, 9 de les quals estan destinandes per  transeunts.

Informació per trànsits

  • El formulari que li lliura el guarda molls ha d’emplenar-se i lliurar-se com més aviat millor a les oficines portuaries.
  • A les oficines podran facilitar-li les tarifes actualitzades. També trobarà les normes bàsiques d’ús de les instal·lacions portuàries.
  • Si abandona el moll sense fer efectiu el pagament de la taxa, s’informarà a la central de Ports de les Illes Balears perque faci efectiu el pagament per via executiva amb el conseqüent recàrrec i avisi als restants ports de l’incident.
  • Per favor consulti i complexi amb les normes d’us de les nostres instal·lacions, facilitarà la convivència a les instal·lacions portuàries.

AVÍS

:El moll d'embarcacions en trànsit es troba a la part exterior del dic d'abric, obert a llevant i exposat a vents de nord-est a sud-est.

Horaris benzinera

 • Temporada baixa: d'1 de gener a 31 de maig / d'1 d'octubre a 31 de desembre.
  • Horari dimarts, dijous i divendres de 15:00 a 20:00
 • Temporada alta: de l'1 de juny al 30 de setembre
  • Dimarts, dijous i divendres de 15:00 a 20:00

Contacte

C/ Moll, 9
07659 Santanyí
Tel. +34 971 645 242
port.calafiguera@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: