DIA DE LAS ILLES BALEARS 6 tones de residus recollides a Cala Rajada durant la jornada de neteja organitzada per Ports IB

01/03/2020, 15:16

Aquest matí més de 60 persones han participat a Cala Rajada de la neteja del fons marí del port.

En el marc del Dia de les Illes Balears, Ports de les Illes Balears (Ports IB) ha organitzat una jornada de conscienciació sobre la neteja del fons marí i terrestre. Es tracta d’una acció destinada a l’educació mediambiental, a conscienciar sobre la quantitat de fems que acumula el fons marí i les seves conseqüències per a la fauna. Ahir es va dur a terme a Fornells i Sant Antoni de Portmany i avui a Cala Rajada.

A Cala Rajada s'han recollit un total de 6 tones de residus: peces de vaixells, paraigües, botelles, carrets de compra, xarxes, cadires i cadires de platja. Han participat de la jornada de neteja: Dive & Fun, Skualo, Club Perles de Manacor (activitats subaquàtiques), Guàrdia Civil, Protecció Civil, Vigilància Mediambiental Escurço, Associació de Festes del Carme, a més de 30 voluntaris i 23 submarinistes.

Ahir, a Sant Antoni de Portmany varen col·laborar de forma voluntària: Arenal Diving, Eivisub, Voluntarios sin fronteras, Club nàutic Sant Antoni, Ajuntament de Sant Antoni, UTE Portmany, GEAS, 50 voluntaris, 20 submarinistes i 30 terrestres. Es varen recollir 5 tones de fems. I a Fornells: secció d'escafrondisme del club nàutic Ciutadella, Per la Mar viva, 24 submarinistes, 14 terrestres.

 

Port de Cala Rajada