Ports de les Illes Balears participa en la Mònaco Yatch Show del 22 al 25 de setembre

22/09/2010, 08:46

Ports de les Illes Balears assisteix a la fira de Mònaco Yacht Show que reuneix als professionals del sector nàutic internacional d'iots de luxe, constructors, dissenyadors, proveïdors, intermediaris i de serveis.

L'objectiu principal de Ports IB en aquest esdeveniment és la promoció internacional de les nostres instal·lacions portuàries i donar suport al sector i al turisme nàutic de les nostres illes.

Considerem que en aquests moments la nostra presència en aquests grans esdeveniments permetrà que les nostres illes es facin visibles en un sector turístic que aporta grans beneficis econòmics ila creació de llocs de treball al nostre territori.

Des de Ports IB donem un suport institucional a les empreses del sector nàutic de Balears i alhora promocionem les nostres illes dins del nínxol de mercat del turisme de gran luxe.

Ports IB assisteix a aquesta fira en conveni de col·laboració per a la promoció internacional de la nàutica amb la Cambra de Comerç de Mallorca i Autoritat Portuària de Balears.