Port Exterior de Ciutadella

Latitud:
39,988141
Longitud:
3,828904
Gestionat directament:
Té rampa:
No

Equipament i serveis

Cofraria de pescadors Equip de salvament y socorrisme Equip d'extinció d'incendis Equip de primers auxilis Oficines del servei portuari Telèfon públic Oficina d'estació nàutica Dutxes WC Amarraments trànsit Benzinera Recollida d'agües de sentina y residuals Caixer automàtic Moll comercial Bars i cafeteries Reparació d'embarcacions Punt verd (residus selectius) Contenidors de residus urbans Recollida de residus perillosos Club nàutic Guardia civil Casa del mar Correus Xàrter Moll pesquer Llotja Estació marítim / Golondrina Aparcaments Rampa / hissada Fondeig Venda tiquets golondrina Informació turístic Cèrcol salvavides Grua Reserva marina Estació de taxi Estació d'autobusos Prohibit el fondeig Calat dàrsena Nombre amarratges Número amarratges trànsit Informació meteorològica Radiotelèfon Moll espera Aigua a amarratge Electricitat a amarratge Teléfono a amarratge Supermercats / comerços Ensenyaments nàutics Bugaderia Sistema d'aspiració d'agües sanitàries y de sentina Pòrtic elevador Taller mecànic Restaurant Punto recogida de bengalas Zona de jocs infantils Estació de tranvía Cyber-cafè Centre de salut Policia local Església Club de vela

Datos de contacto y acceso al puerto

El port exterior suposa un clar impuls per al desenvolupament turístic de Ciutadella i de Menorca i la seva construcció està basada en el respecte màxim al entorn i al paisatge de la zona, amb la preservació dels valors mediambientals de la cala i amb la integració urbanística del dic i del port en la ciutat. 

És tracta d'una obra portuària molt innovadora que cerca minimitzar l'impacte visual.

La construcció del port a la zona exterior de Cala Ciutadella té com objectiu principal millorar l'operativitat i seguretat de l'activitat de tràfic de passatgers i mercaderies, així com l'adequació de l'interior de la cala per a l'amarratge i servei de les flotes esportives i pesqueres.

Consta de un dic doble, un exterior de 674,33m. i un altre interior de 353,52 m. Aquesta doble construcció ha permès per primera vegada no trencar la visió de la mar i fer una obra d'enginyeria més adaptable a les mides humanes. Consta també de 3 molls, el primer i més llarg de 150m, un segon de 116 m. I un tercer de 93,20m.

Des de març de 2011 el nou Port Exterior de Ciutadella està operatiu. Actualment és un port exclusivament per a tràfic comercial les companyies que operen a data d'avui són les següents:

Trajectes:

  • Ciutadella - Alcúdia i Ciutadella- Barcelona (Baleària 971 48 44 30)
  • Ciutadella - Alcúdia (Iscomar 971 48 42 16)

El port disposa d'un servei de transport gratuït, perquè persones que tenen una mobilitat reduïda puguin desplaçar-se amb facilitat dins de l'interior del port. Per poder usar aquest servei, l'usuari ha de posar-se en contacte amb el personal del port.

A la zona d'aparcament de la terminal l'usuari trobarà la parada del servei de transport d'autobús i de taxi.

Contacte

Port Comercial Son Blanc
Vía Mestre Vivies, s/n
07760 Ciutadella de Menorca
Tel. +34 971 384 805
Fax +34 971 386 540
port.ciutadella@portsib.es
Canal radiofreqüència: 8

Horaris

Temporada baixa: 08:00 - 15:00
Temporada alta: 08:00 - 20:00

Tamany de l'embarcació: