Ports IB amplia el servei de reserves de fondeig fins el 15 d’octubre a quatre camps de boies de baix impacte ambiental

30/09/2023, 12:39

A més, el servei de reserves s’allarga a tots els camps de boies del Govern de les Illes Balears fins aquest diumenge dia 1 d’octubre

Ports de les Illes Balears informa que s’amplia el termini del servei de reserves d’amarrament fins al 15 d’octubre a quatre camps de boies de baix impacte ambiental. Concretament, es tracta dels camps de fondeig on encara hi ha més demanda: s’Espalmador i Caló de s’Oli, a Formentera i Sant Elm i Formentor, a Mallorca. L’objectiu d’ampliar el servei és protegir el medi marí davant la possible demanda que es preveu pels pròxims dies en aquestes zones.

Per altra banda, el servei de reserves d’amarraments també es perllonga a tots els camps de boies del Govern de les Illes Balears fins aquest diumenge, dia 1 d’octubre. El servei finalitzava avui, dia 30 de setembre, però Ports IB ha decidit ampliar-ho aquest cap de setmana a causa de la bona previsió meteorològica que pot fer que hi hagi peticions.

Tota la informació sobre les boies i l'accés al sistema de reserves de les boies en el següent enllaç:

https://www.portsib.es/ca/paginas/inici/ports-i-rampes/tots-els-fondejos