Ports IB anul·la les reserves demà de quatre camps de boies de les Illes pel mal temps

02/09/2023, 10:01

Es tracten dels de la platja de Ses Salines, a Eivissa, de la Badia de s'Alga- s'Espalmador i del Caló de s'Oli, a Formentera, i de Formentor, a Mallorca

Ports IB ha anul·lat les reserves de demà diumenge de quatre camps de boies de les Illes per la previsió meteorològica. Concretament es tracten dels camps de la platja de Ses Salines, a Eivissa, de la Badia de s'Alga- s'Espalmador i del Caló de s'Oli, a Formentera, i de Formentor, a Mallorca.

L'ens informa als usuaris que estan ocupant una boia que, abans de les 10:00 h de demà, han d'haver abandonat el camp i cap embarcació pot quedar amarrada. A més, si s'ha realitzat una reserva per entrar o romandre el 3 de setembre, Ports IB procedirà a la seva anul·lacio? per forc?a major atenent a la previsio? meteorolo?gica del dia 3 de setembre. En aquest cas, els usuaris tenen dret a la devolucio? de la reserva.

Ports IB demana molta precaució i recomana cercar refugi a zones costaneres resguardades o instal·lacions portua?ries.