Ports IB adjudica les obres de millora del port de Banyalbufar per 271.449 euros

19/01/2023, 10:28

Amb la finalitat de millorar l'accessibilitat i la seguretat d'utilització de la instal·lació del port de Banyalbufar, la reparació dels elements deteriorats i la millora dels serveis portuaris (aigua, electricitat i il·luminació), Ports de les Illes Balears ha adjudicat les obres de millora de conservació i manteniment del port intentant alterar al mínim la seva imatge actual.

D’aquesta manera es durà a terme la demolició de les edificacions que es troben en mal estat així com de les instal·lacions i serveis per restaurar, estructures de suport d'embarcacions i altres estructures per reposar. També es reconstruirà la plataforma d’embarcacions, que es va trencar amb els temporals, i es millorarà l’accés al dic i a la platja.

El passat estiu de 2021 des de Ports IB es va dur a terme una actuació d’urgència a causa del mal estat en què havien quedat les instal·lacions després del temporal. Així doncs, el que es pretén amb el projecte és poder fer una actuació integral per millorar les infraestructures que ara mateix es troben en estat de deteriorament. Les obres s’han adjudicat per un import de 271.449 euros (amb l’IVA exclòs) a l’empresa Servicios Profesionales Submarinos, SL, i tenen una durada prevista de tres mesos.