Juan Vicente Roselló, nou gerent de Ports IB

19/01/2023, 08:25

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí ha nomenat Juan Vicente Roselló Riera director gerent de l’entitat pública Ports de les Illes Balears.

Juan Vicente Roselló ocuparà a partir d’ara el càrrec en substitució de Cristina Barahona, que ha cessat per motius professionals.

Juan Vicente Roselló Riera ha estat fins ara gerent del Club Nàutic de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa. Diplomat en Ciències Empresarials, ha cursat estudis de direcció a l’IE Business School de Barcelona, com és el Programa Avançat de Direcció General i el Programa OW Executive sobre Liderazgo y dirección de personas. La seva trajectòria professional, amb 29 anys d’experiència, està lligada al món nàutic a través de diferents projectes i àrees de gestió del Club Nàutic de Sant Antoni.

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha agraït la feina feta per Cristina Barahona al capdavant de la gerència de Ports IB aquests darrers anys i ha reconegut la seva contribució a l’impuls del Pla de Millora de Ports d’aquesta comunitat.