PortsIB inicia el procediment d'adjudicació de 160 amarraments en el port de Pollença

29/07/2022, 10:16

El Consell d’Administració de PortsIB ha aprovat avui l’inici del procediment d’adjudicació d’amarraments en base de la llista 7ª en el port de Pollença. Aquest procediment afectarà a 160 amarraments i es dur a terme després que en el primer trimestre d’enguany s’aprovàs el plànol de distribució d’amarraments del port.

L’acord assolit avui en Consell d’Administració autoritza el vicepresident de Ports de les Illes Balears a realitzar les adjudicacions individuals dels amarraments en base de llista 7ª disponibles en el port de Pollença a favor de les persones que figuren a la llista d’espera actualitzada, segons el seu torn, i tenint en compte que les sol·licituds no podran ser modificades a partir de l’adopció i publicació d’aquest acord. Als interessats que hagin presentat sol·licituds genèriques se’ls oferiran tots els amarraments disponibles al seu torn.

La llista d’espera definitiva de les sol·licituds d’autorització de lloc d’amarrament en base, per a embarcacions de recreació no professionals, relatives a la instal·lació portuària de Pollença, consta de 894 sol·licitants. Amb aquest procés d’adjudicació que ara s’obre, PortsIB espera reduir en un 30% aquesta llista.

L’acord del Consell d’Administració es publicarà a la pàgina web de Ports de les Illes Balears i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).