Obert el termini per a la inscripció a l'escola de vela de la FBV en els ports de la Colonia de Sant Jordi i Sóller

03/05/2022, 10:07

Obert el termini per a la inscripció als cursets de vela que organitza la Federació Balear de Vela amb la col·laboració de PortsIB.

Des del 2016 PortsIB cedeix espais a la Federació Balear de Vela al Port de la Colònia de Sant Jordi i al Port de Sóller per a l'organització de cursets d'estiu amb l'objectiu de promocionar l'esports nàutic en ports als que no hi ha entitats socials com els Clubs Nàutics, per tal d'apropar la nàutica als usuaris més joves amb cursets per nins i nines de 6 a 16 anys. Pots trobar tota la informació dels cursets disponibles i l'inscripció a la pàgina web de la Federació Balear de Vela o al segúent enllaç: https://cursos.federacionbalearvela.org