La primera línia del port de Fornells estarà operativa aquesta Setmana Santa

08/04/2022, 09:14

Les obres del port de Fornells han acelerat el seu ritme d'execució a fi de que dimarts de la setmana que ve, just abans de l’inici de la Setmana Santa, estigui totalment operativa la primera línia del port i finalitzades totes les obres, a excepció de la zona del Pla, on continuaran els treballs fins a mitjans del mes de juny.

D'aquesta forma, tota la primera línia del port ja estarà totalment oberta al públic en general i es podrà garantir l'obertura de l'oferta dels establiments de restauració amb normalitat.

D’altra banda i amb l’objectiu de limitar les molèsties de les obres, aquestes es restringiran a la zona del Pla perquè al començament de la temporada d'estiu es pugui gaudir de la nova instal·lació de la benzinera portuària, de la retirada de les dependències prefabricades (contenidors) i l’obertura de la nova plaça pública totalment finalitzada. Aquesta plaça disposarà d’una superficie d'uns 2.000 m2 i permetrà incorporar un gran espai públic al port de Fornells.

Una vegada finalitzada la temporada es consensuarà amb els comerciants i l’Ajuntament des Mercadal el reinici de les obres, que consistiran en la nova pavimentació de la primera línia, la reforma del dic i cantil del moll i la substitució de pantalans, entre d’altres obres portuàries.