Ports IB controla un abocament de productes químics al Club Nàutic de Sant Antoni

22/04/2021, 10:55

Els treballadors de Ports IB ha detectat un abocament de productes químics a la badia de Sant Antoni de Portmany, procedents de la zona del varador del Club Nàutic de Sant Antoni.

Seguint el protocol determinat per aquest tipus de situacions, els treballadors de Ports IB han fet front a aquesta emergència ambiental amb la ràpida col·locació de 4 barreres anticontaminants, l’aplicació de líquids dispersants i la disposició de panys absorbents per tal de minimitzar els efectes nocius dels productes abocats.

Per ara es desconeix l’origen, però podria estar relacionat amb l’embús d’una de les canaletes del Club Nàutic de Sant Antoni de Portmany.

A les 10:45 del matí, l’abocament ha quedat totalment controlat per part del personal de Ports IB que, amb l’ajuda d’operaris del Club Nàutic, ha aconseguit retirar amb rapidesa la major part dels productes químics abocats.