Cristina Barahona, proposada com a nova gerent de Ports IB

26/06/2020, 15:30

/Ports dels Illes Balears ha proposat avui a Cristina Barahona com a nova gerent d'aquesta empresa pública

La nova gerent de Ports dels Illes Balears, de 42 anys, és enginyera de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Madrid amb l'especialitat d'Estructures. Barahona és també graduada en Edificació per la UIB i compta amb un Màster en Administració d'Empreses per la UNED.

Cristina Barahona, que succeeix en el càrrec a Pedro Puigdengoles, ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents àmbits de el sector privat i de l'administració relacionats amb la construcció i la gestió de projectes, tant d'obra civil com d'edificació.

Barahona, que és des 2017 Cap de Secció d'obres i projectes en Ports IB, compta amb més de 15 anys d'experiència professional i ha participat en diferents projectes constructius de gran impacte a Mallorca com les obres de soterrament de el tren a l'estació intermodal de Palma, la construcció de la via de cintura o l'edificació de 10 centres de salut vinculats a l'IBSALUT entre d'altres.

Tant des de la Direcció General com des del Consell d'Administració de Ports IB feliciten Barahona pel seu pròxim nomenament i agraeixen a Pedro Puigdengoles la tasca i dedicació prestada durant aquests anys. És un sentir comú el de que, sota el seu lideratge, s'han assolit grans èxits per al sector nàutic balear, així com situar a Ports IB com un ens de referència tant en termes de gestió com per la millora en la qualitat del seu servei.