AVÍS IMPORTANT: REGISTRE I VISITES A OFICINES CENTRALS

10/06/2020, 09:28

Amb motiu de la situació generada pel COVID19, les visites a les oficines centrals s'hauran de fer amb cita prèvia. Així mateix ja està obert de nou el registre d'entrada de PortsIB en las oficinas centrales.

REGISTRE

En cas d'estar interessat en presentar documentació al registre d'entrada es pot fer presencialment a les oficines centrals de Ports IB en l'horari de 9:00 a 14:00 h de dilluns a divendres, o bé a la seu electrònica de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do


VISITES AMB CITA PRÈVIA A LES OFICINES CENTRALS
Les oficines centrals de Ports de les Illes Balears al carrer Vicente Tofiño, 36 de Palma, romandran obertes a partir de dilluns dia 8 de juny de 2020 exclusivament per a visites amb cita prèvia.

ÚNICAMENT ES PERMETRÀ L'ACCÉS A L'EDIFICI A LES VISITES AMB CITA PRÈVIA CONFIRMADA PER TAL DE CONTROLAR L'AFORAMENT DE LES INSTAL·LACIONS. PER TAL DE DEMANAR CITA PRÈVIA S'HAURÀ D'ACORDAR AMB EL DEPARTAMENT CORRESPONENT.

Per tant, es recomana als ciutadans fer qualsevol tipus de consulta o gestió per via telefònica al telèfon habitual 971 628 089 o mitjançant correu electrònic dirigit a info@portsib.es