TANCAMENT OFICINES PORTS DE LES ILLES BALEARS

16/03/2020, 17:35

Amb motiu de l'estat d'alarma decretat les oficines centrals de Ports de les Illes Balears romandran tancades durant els propers 15 dies. No obstant es continuarà prestant atenció telefònica i es resoldran consultes dels ciutadans al telèfon habitual 971 628 089 i mitjançant correu electrònic dirigit a info@portsib.es
 
 
En cas d'estar interessat en presentar documentació al registre d'entrada es pot fer a la seu electrònica de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do o bé enviant la documentació signada i escanejada a l’adreça de correu electrònic registre@portsib.es 
 
Per altre banda les oficines portuàries de cada port romandran tancades al públic també durant els propers 15 dies, a excepció del port exterior de Ciutadella. No obstant això es podran fer consultes per via telefònica al personal de torn en cada un dels ports.
 
Es pot mantenir informat consultant la informació a la web de Ports de les Illes Balears www.portsib.es i al twitter @PortsiB
 
Lamentem les molèsties que els pugui causar aquesta circumstància sobrevinguda.