Ajornada la propera edició del Palma International Boat Show

11/03/2020, 14:21

La fira se celebrarà del 4 al 7 de juny al Moll Vell de Palma

L’organització del Palma International Boat Show ha decidit ajornar la propera edició de la fira nàutica. Així, el saló de Palma tendrà lloc del 4 al 7 de juny de 2020 al mateix escenari, el Moll Vell de Palma.

Tant la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de l’IDI, com l’associació BYBA, organitzadors de l’esdeveniment, han decidit canviar de dates per responsabilitat amb la indústria nàutica, així com amb les empreses expositores i els visitants de la fira. A més, també s’han tengut en compte qüestions logístiques i operacionals. L’objectiu és aconseguir que la aquesta edició torni a ser un èxit.

Aquesta decisió també s’ha pres seguint els suggeriments realitzats aquest matí per la Conselleria de Salut i Consum que recomanen que s’ajornin tots els esdeveniments possibles on hi hagi concentracions de persones.