Ports IB atorgarà targetes d’estacionament als veinats de Santa Catarina a la zona portuària del Port Sóller

07/03/2020, 15:53

Ports de les Illes Balears (Ports IB) ha acordat modificar l’ordenança de l’ORA a la zona portuària del Port de Sóller, de manera excepcional, per poder facilitar l’aparcament als veinats de la barriada de Santa Catarina d’Alexandria.

En atenció a la configuració de la barriada, amb un únic carrer estret i pràcticament sense voravies –i, per tant amb  la impossibilitat d’aparcar- , i el problema que suposa per als veinats la posada en marxa de la zona blava al port, s’ha decidit atorgar –excepcionalment- targetes d’aparcament als residents a aquesta barriada que així ho sol·licitin.

És tracta d’una mesura transitòria mentre es construeix un aparcament a la zona, que l’Ajuntament ha comunicat que s’iniciarà el mes d’octubre d’enguany.

Aquestes targetes d’estacionament especials s’expediran per motiu d’interès general.

S’expediran per un any, amb horari il·limitat, i prèvia comprovació que es compleixen tots els requisits. S'han de tramitar a l'oficina de Ports IB de Palma.

Des de dia 1 de març, l'ORA està vigent, però amb caràcter informatiu. A partir de passat demà dilluns dia 9 de març ja és d'obligat compliment i pagament.