OBERT EL PLAÇ PER SOL·LICITAR AUTORITZACIONS TEMPORALS PER AMARRAMENTS EN BASE DE LLISTA 7a

01/10/2018, 09:05

Per els ports: ANDRATX, BANYALBUFAR, CIUTADELLA, FORNELLS, PORTO COLOM, SANT ANTONI I S'ESTANYOL.

El proper dia 1 d'octubre s'obre el termini per sol·licitar les noves autoritzacions temporals para amarraments en base de llista 7ª.

El termini finalitzarà el 31 de desembre de 2018.

Segons el que es disposa en el Decret 11/2011 del 18 de febrer, la nova sol·licitud va dirigida als titulars d'autoritzacions temporals per a l'ús d'amarris en base, actualment en vigor, en les instal·lacions portuàries de:

Les sol·licituds estaran disponibles en les oficines centrals de PORTS IB (C/ Vicente Tofiño, 36 - Coll d'en Rabassa - 07007 Palma), en les oficines portuàries i a la nostra pàgina web (www.portsib.es). RECORDEM QUE SI NO SE SOL·LICITA AQUESTA RENOVACIÓ O BÉ ES FA AMB POSTERIORITAT AL 31 DE DESEMBRE DE 2018, ES PERDRÀ EL LLOC D'AMARRI ASSIGNAT EN BASE, PROCEDINT AL SEU DESALLOTJAMENT.