Primera escala del creuer Crystal Serenity al Port de Ciutadella

16/08/2018, 11:10

Ahir va fer la primera escala al Port de Ciutadella el creuer Crystal Serenity, que va fondejar davant la instal·lació portuària. En arribar, el capità del vaixell Birger J. Vorland, va ser rebut pel pràctic del port, Jesús M. Ponce, i per la segona tinent de batle i regidora de Turisme de l’Ajuntament de Ciutadella, Noemí Camps, que intercanviaren plaques commemoratives.

El creuer, de 250 metres d’eslora, transportava 1.035 passatgers i 648 tripulants. Va arribar a les 8:00 del matí procedent del port francès de Vendres i va marxar a les 18:00 amb destinació al Port d’Eivissa.
 
Enguany, ja han realitzat nou escales al Port de Ciutadella quatre creuers: Crystal Serenity (una); Costa Victoria (sis); Queen Victoria (una) i Club Med 2 (una). Així mateix, estan previstes dues escales del creuer Oriana el propers 27 d’agost i el 23 de setembre.