PortsIB, Autoritat Portuària i els ajuntaments de Ciutadella i Maó es reuneixen per coordinar l’activitat dels dos ports

27/03/2017, 16:29

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, la vicepresidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, el president d’Autoritat Portuària, Joan Gual, la batlessa de Maó, Conxa Juanola i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, han mantingut una reunió per coordinar l’activitat dels dos ports des d’una perspectiva d’illa.

L’encontre d’avui ha estat una primera pressa de contacte per analitzar diferents estratègies encaminades a tenir una relació fluida i coordinada, sempre amb la finalitat de donar el millor servei possible per part de totes les administracions.

Entre d’altres assumptes s’ha parlat de manera general sobre qüestions d’operativa, seguretat i temes relacionats amb l’activitat dels pràctics dels prots.

Amb la finalitat de que aquests tipus d’encontre tinguin una continuïtat, s’ha establert que es duran a terme reunions trimestrals.

Imatge de la reunió.