Consell de Govern: EL CONSELL DE GOVERN AUTORITZA DESTINAR 602.000 EUROS A LA DOTACIÓ ELÈCTRICA DEL PORT DE SANT ANTONI

27/01/2017, 13:00

\ L’actuació suposarà el canvi de tota la instal·lació elèctrica per modernitzar-la i reduir el consum d’energia
\ Amb aquesta actuació també es vol adaptar la xarxa a les exigències de seguretat i normativa mediambiental

El Consell de Govern ha aprovat l’autorització prèvia a Ports de les Illes Balears per iniciar l’expedient de despesa per a la contractació d’obres per a la millora de tota la instal·lació elèctrica del port de Sant Antoni de Portmany.

Ports de les Illes Balears destinarà 601.969,03 euros a la nova dotació elèctrica del port. L’objectiu és millorar tant el servei com la seguretat dels usuaris. L’actuació suposarà el canvi de tota la instal·lació elèctrica —cablejat, quadres elèctrics, lluminàries, endolls, etc.— a tot el port per modernitzar-la i reduir també el consum d’energia, i també per adaptar la xarxa a les exigències de seguretat i normativa mediambiental.