Els 14 ports de gestió autonòmica estrenen enguany enllumenat nadalenc

10/12/2016, 15:12

Ports de les Illes Balears ha dotat enguany d' enllumenat nadalenc els 14 ports de gestió directa de la Comunitat.

L’acte d'encesa dels llums es va realitzar al port de Pollença amb la participació d’usuaris; del president de l’Associació d’Amarradors, Bernadí Alba; del director general de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, i del cap del port de Pollença, Miquel Ferrer.

L’enllumenat nadalenc s’ha instal·lat a tots els ports de les Illes; a Mallorca, a Pollença, Cala Rajada, port de Cala Bona, Porto Cristo, Portopetro, Portocolom, Cala Figuera, Colònia de Sant Jordi, Andratx i Port de Sóller; a Menorca, al port de Son Blanc, al port vell de Ciutadella i Fornells; i a Eivissa, al port de Sant Antoni.

La instal·lació de l’enllumenat de Nadal (15 cartells de Nadal, 13 cortines i 60 tires per a palmeres) s’ha dut a terme a petició de diferents ajuntaments i usuaris dels ports que gestiona la Comunitat Autònoma.

La petició d'enllumenat nadalenc era una reclamació reiterada dels ajuntaments i usuaris dels ports.

En aquest sentit, PortsIB ha invertit prop de 17.984,95 € en l’adquisició a l’empresa Destello de la il·luminació de Nadal. La instal·lació, desmuntatge i emmagatzemament als ports de l’illa de Mallorca ha estat adjudicada a l’empresa Ehisa, per un import de 6.170,16 €; mentre que la instal·lació a Menorca i Eivissa s’ha contractat directament a les diferents empreses de manteniment.

El compromís de PortsIB és incrementar aquesta il·luminació els propers anys amb l’adquisició de noves lluminàries a fi de millorar la imatge dels ports dependents de la Comunitat i per tal d’integrar les instal·lacions portuàries en els municipis.

L'enllumenat nadalenc als ports era una petició reiterada dels ajuntaments.