El conseller Joan Boned visita les instal·lacions del Port de Sóller

29/09/2015, 08:52

Boned considera necessari que el projecte de la Marina de Tramuntana a desenvolupar tingui el consens de totes les parts.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Joan Boned, ha recorregut aquest matí les instal·lacions del Port de Sóller, en el marc de la ronda de visites que està efectuant a les diferents instal·lacions portuàries, per tal de rebre informació puntual sobre les diferents qüestions que afecten als ports, conèixer de primera mà l’estat de les diferents infraestructures i les necessitats que es puguin plantejar.

Boned ha estat acompanyat pel director general de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, i pel director general de Transports, Jaume Mateu. Així mateix, una comissió de representants de la Confraria de Pescadors i de l’Ajuntament han participat en la visita.

Un de les temes que han centrat la visita ha estat l’estat actual de la concessió de la zona denominada Marina de Tramuntana. En aquest encontre s’ha analitzat la problemàtica existent envers aquest projecte, pendent d’execució. El conseller s’ha compromès a agilitzar al màxim les accions necessàries per a que les obres es puguin desenvolupar el més aviat possible i, el que és més important, d’una manera consensuada entre totes les parts.

El conseller Boned, acompanyat del directors generals Jaume Mateu i Xavier Ramis i dels representants de l'Ajuntament de Sóller i confraria de pescadors.