El Consell d'Administració de Ports IB aprova la desafecció del finger de l'antiga estació marítima del Port de Ciutadella

26/11/2014, 14:50

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, ha presidit el Consell d'Administració de Ports dels Illes Balears, celebrat aquest matí a la Conselleria i al qual també ha assistit el gerent de Ports IB, David Gómez.

Durant la reunió s'han tractat diversos aspectes relacionats amb la xarxa de ports autonòmics. Entre ells, s'ha aprovat la desafecció del finger i de la passarel·la adossada de l'antiga estació marítima del port interior de Ciutadella i l'autorització per procedir a la seva alienació mitjançant subhasta pública.

D'altra banda, el Consell també ha aprovat l'inici de l'expedient d'atorgament mitjançant concurs de la concessió administrativa per a l'ocupació i l'explotació d'un local destinat a bar-cafeteria-restaurant a la zona de servei del port de Cala Bona.

A més, el Consell ha aprovat també la concessió administrativa per a l'ocupació i explotació d'un local destinat a bar-restaurant a la zona de servei del port de la Colònia de Sant Jordi.