Ports IB soluciona el problema de contaminació acústica generat pel "Passió per Formentera" al dic de Son Blanc

20/08/2014, 15:35

Amb l'objectiu de solucionar el problema de contaminació acústica generat pel vaixell Passió per Formentera, que s'ha produït al port exterior de Ciutadella, i com a continuació a les actuacions prèvies i converses mantingudes per Ports de les Illes Balears amb la naviliera Baleària, s'ha procedit per part de l'ens públic a instar a l'empresa operadora de l'esmentat vaixell a que, un cop realitzades les operacions al port, el vaixell fondegi a la rada exterior fins a una hora abans de l'operació d'embarcament prèvia a la seva sortida.

Amb aquesta acció es pretén eliminar les molèsties ocasionades als veïns que resideixen prop del dic de Son Blanc, que havien expressat el seu malestar pel soroll generat pel vaixell. Des de Ports IB es destaca la col · laboració i predisposició de la naviliera per arribar a una solució que minimitzés els problemes que s'estaven produint.