El director general de Ports i Aeroports assistirà a l'acte de lliurament de les banderes blaves 2014 als diferents ports de les Illes Balears

09/07/2014, 15:33

Dia: 10 de juliol
Hora: 11.00 h
Lloc: Port Adriano (Urbanització El Toro, s/n)

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, assistirà demà a l'acte de lliurament de les banderes blaves atorgades el 2014 per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac-Fee) als diferents ports de les Illes Balears.

Els ports de gestió directa distingits són 12: Colònia de Sant Jordi (Ses Salines); Cala Figuera (Santanyí); Porto Colom (Felanitx); Porto Cristo (Manacor); Cala Bona (Son Servera); Cala Rajada (Capdepera); Port de Pollença; Port de Sòller; Port d'Andratx; Port de Fornells; Port de Ciutadella; i Port de Sant Antoni de Portmany.

Pel que fa als ports de gestió indirecta, el nombre de banderes blaves atorgades ascendeix a sis: els clubs nàutics de S'Arenal, Sant Antoni de Portmany i Portopetro; Port Adriano; Marina de Cala d'Or; i el club de vela del Port d'Andratx.