El director general de Ports i Aeroports lliurarà al Consell insular de Menorca dues embarcacions semirígides cedides per Ports IB per a tasques de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil

08/07/2014, 14:44

Dia: 9 de juliol
Hora: 12.00 hores
Lloc: Port Exterior de Ciutadella

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, farà lliurament de dos embarcacions semirígides al Consell insular de Menorca, cedides per Ports IB per a tasques de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil.

Assistiran a l'acte el director gerent de Ports IB, David Gómez; el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell de Menorca, Joan Pons ; la directora insular de Cooperació, Esports i Habitatge, Assumpte Vinent; i el cap de Bombers de Menorca, Joan Gorrias.