El creuer Seabour Sjourn arriba al port de Ciutadella amb 452 passatgers a bord

10/06/2014, 09:44

El creuer Seabourn Sojourn ha arribat aquest matí al port de Ciutadella amb 452 passatgers a bord. Després de l'arribada, el director gerent de Ports IB-organisme que gestiona els ports autonòmics de les Illes Balears, entre els quals es troba el de Ciutadella-ha visitat el vaixell i ha lliurat al capità una mètopa per commemorar aquesta primera ocasió en què el vaixell atura a l'illa.

Després de passar per Sete (França), el Seabourn Sojourn ha viatjat fins al port menorquí de Ciutadella, on romana fondejat des de les 8.00 hores d'aquest matí fins les 17.00 d'aquesta tarda, quan seguirà el seu trajecte amb propera aturada l'illa d'Eivissa.

Després d'aquesta primera vegada, aquest creuer té previst auturar tres vegades més al port de Ciutadella durant aquest 2014.

D'altra banda, cal que Ports IB té previst rebre a la seva xarxa de ports autonòmics 17 creuers al llarg d'aquest any.

El creuer Seabourn Sojourn.

El creuer Seabourn Sojourn al port de Ciutadella.

El director gerent de Ports IB lliura una mètopa a la tripulació del creuer Seabourn Sojourn.