El director general de Ports i Aeroports presenta la nova targeta per l'avarada d'embarcacions en rampa en ports de gestió directa

02/05/2014, 09:28

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha presentat la nova targeta per l'avarada d'embarcacions en rampa en ports de gestió directa.

La presentació ha tingut lloc a l'estand que Ports IB ha instal·lat al Saló Nàutic Internacional de Palma i en ella també han participat el director gerent d'aquest organisme públic, David Gómez, i la tresorera de l'Associació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears, Maritina Campins, que ha acudit en representació del sector privat .

El director general ha indicat que aquesta nova targeta és "universal i amb tarifa plana de 50 euros per tot l'any" i que, a més , servirà per " aproximar l'activitat nàutica d’esbarjo als usuaris". Així, ha matisat Deudero, "tots els usuaris d'embarcacions de remolc que no posseeixen amarratge podran fer ús de les 15 rampes que hi ha ubicades als ports de la xarxa autonòmica mitjançant aquesta nova targeta" .

Segons el director general , amb aquesta targeta "s'universalitza molt el servei nàutic perquè tots els ciutadans puguin gaudir d' activitats al mar, ja que es tracta d'un servei proper, econòmic i fiable ".

Respecte a la destinació de la taxa de 50 euros anuals, Deudero ha assegurat que s'utilitzarà per cobrir les despeses del servei, "per fer control de les rampes i mantenir el seu bon estat.

Els interessats a adquirir aquesta targeta poden descarregar el formulari a la pàgina web de Ports IB, www.portsib.es .