El Govern adjudica per subhasta pública sis embarcacions abandonades als ports de les Illes

28/04/2014, 10:09

La conselleria de Turisme i Esports ha adjudicat sis de les vuit embarcacions abandonades als ports de gestió directa de Ports de les Illes Balears que l'organisme va treure a subhasta pública.

L'obertura d'ofertes va tenir lloc el passat 6 de març i, de les vuit embarcacions que finalment van sortir a subhasta per un import de sortida de 5.650 euros, es van adjudicar sis, per valor de 6.650 euros.

Des de Ports IB destaquen que més enllà de l'ingrés econòmic que s'obté mitjançant aquestes subhastes, l'objectiu perseguit és poder alliberar l'espai que ocupen les embarcacions i, d'altra banda, no haver de fer front als costos de desballestament, que ascendeixen aproximadament a 3.000 euros per unitat.

Les sis embarcacions adjudicades són ' Tovernaar ', a Son Tous ; ' Teejeays Dreams ' , a Puerto Pollença ; ' Krone ' , a Portocolom ; ' Ave Fènix' , a Puerto de Andratx ; ' Tonga ' , a Portocolom ; i ' Valann ' , a Fornells . Han quedat desertes les ofertes per ' Cracy ' ( Port de Sóller ) i ' Cala Figuera ' ( Porto Petro ).