El director general de Ports i Aeroports constata en la fira de creuers de Miami el creixent interès internacional pels ports autonòmics de Balears

17/03/2014, 08:59

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, ha assistit a la Seatrade Cruise Shipping, la principal fira internacional de creuers que es celebra a Miami del 11 al 14 de març.

Durant aquestes jornades de fira, Deudero ha pogut constatar el creixent interès de les navilieres pels ports de la xarxa autonòmica de les Illes Balears.

El director general ha viatjat a Miami al costat del director gerent de Ports IB, David Gómez. Tots dos han mantingut a la ciutat nord-americana diverses reunions amb navilieres i empreses amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat dins d'aquest sector.

El director general ha pogut despatxar, a més, amb el president de Puertos del Estado, José Llorca.

Per la seva banda, l'Agència de Turisme de les Illes Balears ( ATB ) també ha participat a la fira promocionant la destinació Balears entre els assistents.

Fruit de la tasca realitzada tant per la conselleria com per la direcció general de Ports i Aeroports mitjançant l'empresa pública Ports IB, l'arribada de creuers prevista per al 2014 indica una pujada de l'activitat en els ports autonòmics de Balears. Des Ports IB indiquen que ja es tenen 17 escales previstes per a aquest any, que podrien fins i tot augmentar en nombre durant els mesos futurs.

Cal destacar que Ports de les Illes Balears ha anat a la Seatrade Cruise Shipping de Miami de la mà de l'Autoritat Portuària de Balears com a exemple de col·laboració entre les administracions.

La fira de creuers de Miami és la més destacada dins del sector a nivell mundial i s'espera que aquest any la visitin més de 14.000 persones.