Obert el termini de licitació pública per a les obres de climatització de la terminal portuària de Ciutadella

21/02/2014, 14:05

Ports dels Illes Balears ha obert el termini per a la licitació del contracte d'obra per al Projecte d'Instal · lació de Climatització de la sala d'espera i el vestíbul de l'Estació Marítima del port exterior de Ciutadella, al dic de Son Blanc. Ports IB destina un total de 303.502,16 euros al pressupost d'aquesta licitació.

La finalitat de l'obra que surt a concurs és oferir unes condicions ambientals adequades mitjançant la climatització, ventilació i tancament de la sala d'espera i el vestíbul de la terminal portuària.

La tramitació de la licitació serà ordinària, sota un procediment obert. La data límit de presentació és el dia 18 de març a les 14.00 hores. Per a l'obtenció de documentació i informació relativa als plecs i projectes, els interessats poden dirigir-se a la pàgina web de Ports IB ( http://www.portsib.es ).

Els sol · licitants hauran de presentar la documentació a la seu de Ports dels Illes Balears, al carrer Vicente Tofiño, nombre 36 del Coll de Rebassa de Palma de Mallorca.