Ports IB posa en funcionament un any més la plataforma en línia per a la reserva d'amarratges

10/02/2014, 13:56

Ports de les Illes Balears ha posat en funcionament un any més la plataforma en línia per a la reserva d'amarratges, disponible en la web www.portsib.es.

La plataforma, a la qual estan vinculats un total de 143 amarratges dels ports autonòmics de les Illes Balears, la superfície dels quals oscil·la entre els 8 i els 15 metres, permet reservar de manera anticipada i per un període màxim de cinc dies i també efectuar el pagament de l'amarratge, de manera que els navegants poden establir la seva ruta i els ports de recalada amb anticipació.

L'antelació mínima per efectuar una reserva passa de dos dies a un i el període màxim d'ocupació de l'amarratge s'amplia de tres a cinc dies. Una altra de les novetats que s'incorporen enguany és la possibilitat de realitzar canvis en la reserva, sempre subjectes a disponibilitat i després de la sol·licitud prèvia de l'usuari per correu electrònic.

Ports IB va gestionar durant la passada temporada alta més de 1.600 reserves d'amarratges a través de la seva plataforma en línia. Cal recordar que les Illes Balears varen ser pioneres en la instal·lació i la posada en funcionament, el 2006, d'aquesta plataforma i des de llavors les reserves en línia han registrat una tendència a l'alça.

Aquells usuaris que vulguin realitzar una consulta o resoldre un dubte poden fer-ho a través del correu reservas@portsib.es o per telèfon al número 971745625.

Els amarradors disponibles per a 2014 són els següents:

Sant Antoni: 20
Ciutadella: 27
Fornells: 6
Portocolom: 25
Colònia de Sant Jordi: 18
Pollença: 10
Sóller: 8
Cala Figuera: 7
Cala Bona: 6
Porto Cristo: 6
Andratx: 6
Cala Rajada: 4