Ports IB i APB es reuneixen amb Anade i l'Associació de Clubs Nàutics per harmonitzar criteris de gestió i potenciar la col·laboració publicoprivada

08/11/2013, 14:21

El director general de Ports i Aeroports i vicepresident de Ports IB, Antoni Deudero, ha mantingut junt amb el gerent de l'ens públic, David Gómez, una reunió amb el president i el director de l'Autoritat Portuària de Balears (APB), Alberto Pons i Juan Carlos Plaza, respectivament, i amb la presidenta de l'Associació d'Instal·lacions Nàutiques Esportives de Balears (Anade), Cristina Marí i el president de l'Associació de Clubs Nàutics de Balears (ACNB), Miguel Sunyer, amb l'objectiu d'harmonitzar criteris de gestió entre les administracions i fomentar la col·laboració publicoprivada en benefici del sector.

En aquesta primera trobada s'ha debatut sobre la necessitat de conciliar els criteris que segueixen tant l'ens públic Ports IB com l'APB en el tractament dels cànons pel que fa a imports i durada dels mateixos. Igualment, s'ha acordat amb Anade i ACNB cercar vies de col·laboració per augmentar la promoció i contribuir a mantenir la tendència ascendent del sector nàutic.

Un altre dels punts que també s'han tractat ha estat la problemàtica derivada de les embarcacions abandonades amb l'objectiu d'unificar les pautes que marquin el procediment a seguir i els llocs on han de ser dipositades.