Nova arribada d'un creuer al Port de Sóller

08/11/2013, 14:11

El Port de Sóller va rebre el dia 8 l'arribada d'un nou creuer, el Wind Star, amb 77 passatgers a bord que han estat traslladats fins al moll mitjançant barques.

El creuer, que va fondejar a primera hora del matí procedent d'Itàlia, va partir a la tarda cap a Barcelona i, segons les previsions, tenia previst fer una nova escala al port de Sóller el proper dissabte on anava a coincidir amb un altre vaixell de la mateixa companyia però aquestes escales van ser finalment anul.lades a causa del mal temps.

Una tècnic d'explotació de Ports IB va accedir, en representació de l'ens públic, a l'interior del creuer on va ésser rebuda pel capità a qui va fer entrega d'un obsequi en agraïment a la companyia per incloure aquest port autonòmic a la ruta.

Cal destacar que en un principi, i d'acord a les previsions que manejaven, estava inicialment prevista l'arribada al llarg de 2013 d'un total de 11 creuers al port de Sóller si bé les condicions climatològiques registrades van provocar que alguns d'ells, entre els quals estava el Wind Star, haguessin de desviar-se al port de Palma.