Ports IB formalitza el reconeixement final de les obres de millora i remodelació del Club Nàutic de Sant Antoni

05/11/2013, 13:48

Ports de les Illes Balears ha formalitzat el reconeixement final de les obres de millora i remodelació que s'han efectuat en els últims anys al Club Nàutic de Sant Antoni i que han suposat una inversió global de 26,5 milions d'euros.

Per aquest motiu, el director gerent de Ports IB, David Gómez, es va desplaçar a Sant Antoni per signar el reconeixement final de les obres que han suposat una notable millora en la instal·lació portuària i s'han traduït en una prestació més eficaç dels serveis.

Les obres que, finalment, han estat executades van ser aprovades per consell d'administració de Ports IB a 2007 i han consistit en la demolició de l'antiga seu social i en la construcció d'una nova planta amb la qual s'ha optimitzat el servei i s'han inclòs millores en la seva funcionalitat, la construcció de dos edificis de serveis sobre plataformes a la zona del dic o la construcció d'una esplanada contínua des de la zona de pesca fins a la seu social.

De la mateixa manera, en el projecte de remodelació de les instal·lacions del Nàutic de Sant Antoni també es van reubicar els pantalans, es van fer tres més a la zona del dic i es van remodelar la totalitat dels serveis així com es va procedir a la instal·lació d'una nova xarxa d'energia elèctrica i es van adequar les xarxes de telefonia a les necessitats de l'explotació portuària. També es va construir un pantalà i una edificació destinats a l'amarratge i magatzems, respectivament, per a pescadors.

Cal a dir que aquestes obres van ser executades en tres fases. De gener de 2008 a juliol de 2010 es van dur a terme les pertinents obres portuàries, de març de 2010 a juliol de 2012 es van executar les edificacions auxiliars i de gener de 2011 a maig de 2013 es va executar l'edificació principal corresponent a la seu social.