Ports IB millora l'estabilitat del moll comercial de Sant Antoni

04/10/2013, 09:54

Ports de les Illes Balears ha iniciat les obres de millora del port de Sant Antoni consistents en augmentar les condicions actuals d'estabilitat del moll comercial per, d'aquesta manera, millorar les operacions d'atracada.

Les obres, que tenen un cost de 74.160,90 euros, han estat adjudicades a l'empresa balear Pavimentaciones y Obras Carbonell SA i tenen un termini d'execució d'un mes.

Els treballs consistiran en la disposició de diversos massissos de formigó a l'esplanada del moll que subjectaran, mitjançant perfils metàl · lics, els elements d'atracada. S'ha previst que les obres tinguin un efecte mínim en l'explotació del moll ja que es respectaran els horaris previstos per les navilieres que operen en el mateix. A més, les actuacions a desenvolupar no minvaran, una vegada concloses, la superfície disponible a l'esplanada de l'estació marítima.