El director general de Ports i Aeroports i el director gerent de Ports IB assisteixen al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

27/09/2013, 08:55

El director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero i el director gerent de Ports IB, David Gómez, assistiran avui al Saló Nàutic Internacional de Barcelona on l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) i Ports IB disposen d'un estand propi per promocionar la comunitat balear com a destinació per al turisme nàutic.

A la tarda, el director general i el director gerent assistiran també a la presentació de la 27 edició de la Ruta de la Sal-Trofeu Pepe Ferres, la regata d'altura mediterrània per a embarcacions de creuer a vela que farà el recorregut de Barcelona i Dénia a Eivissa i que tindrà lloc del 17 al 20 d'abril de 2014.

Dia: Divendres, 27 de setembre
Hora: A partir de les 12:00 hores
Lloc: Saló Nàutic Internacional de Barcelona (Recinte Port Vell)