El creuer turístic Seabourn Quest fondeja per tercera vegada aquest any a la badia de Ciutadella

04/09/2013, 10:43

El creuer Seabourn Quest, amb bandera de les Bahames i amb capacitat per a 456 passatgers i 343 tripulants, ha fondejat aquest matí a la badia de Ciutadella i ha procedit mitjançant barques al trasllat dels passatgers fins al port interior per facilitar el seu accés al centre de la ciutat. Aquesta és la tercera vegada que el creuer visita Ciutadella.

El creuer amb destinació a Eivissa, cap a on partirà aquesta tarda, té previst realitzar una nova escala a Ciutadella el proper 2 d'octubre.

L'arribada de creuers als ports autonòmics s'emmarca en el treball de promoció que es porta a terme des de la Conselleria de Turisme i Esports i, en concret, des de l'ens públic Ports IB amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat de creuers.

Des de fa dos anys la Conselleria de Turisme i Esports assisteix a la Seatrade Cruise Shipping, la principal trobada del mercat de creuers a nivell mundial que se celebra al Miami Beach Convention Center i on el passat mes de març, el director general de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, va poder constatar l'interès suscitat pel port de Ciutadella com a destinació entre diverses navilieres.

Cal recordar que el passat mes d'abril va atracar també en el dic de Son Blanc el primer creuer turístic, el Quest For Adventure, que té previst visitar de nou el port exterior de Ciutadella en els mesos de novembre i desembre.

Així, si les condicions climatològiques no ho impedeixen, el 2013 hauran estat nou les escales de creuers turístics, bé mitjançant ancoratge o atracada, que haurà rebut el port i la badia de Ciutadella.