Els nins de la Colònia de Sant Jordi participen en l'activitat "Coneix el teu port" organitzada per Ports IB

21/08/2013, 00:00

Ahir horabaixa es va dur a terme en el port de la Colònia de Sant Jordi l'activitat CONEIX EL TEU PORT, una acció d'educació ambiental adreçada als nins de la població organitzada per Ports de les Illes Balears amb la col•laboració de l'Ajuntament de Ses Salines i la Cofradia de pescadors.

L'activitat va començar amb una explicació dels tipus d'embarcacions que es poden trobar al port i els diferents elements que hi ha en les instal.lacions portuàries, els molls i pantalans. A continuació van visitar la càmera del peix i el patró major va mostrar als nins les captures del dia amb una explicació  de cadascuna de les espècies i els va lliurar un llibre sobre la pesca en les aigües de les Illes Balears.

L'activitat va finalitzar a  l'oficina portuària on els nins van poder comprovar com actuen les mesures de prevenció i lluita contra els vessaments accidentals d'oli en els nostres ports i la projecció d'uns vídeos sobre alguns dels animals marins de les nostres illes. Finalment es va  lliurar a cada un dels nins una borsa amb una caixa de jocs relacionats amb el codi de conducta en els ports i el reciclatge, així com divers material didàctic.