Ports IB cedeix a Son Servera dos locals per a albergar una Oficina d'Informació Turística i per a l'Escola de Vela al port de Cala Bona

11/07/2013, 15:18

Ports de les Illes Balears ha signat un nou conveni de col · laboració amb l'Ajuntament de Son Servera en el marc de la línia de cooperació i col · laboració que porta a terme amb les administracions municipals amb l'objectiu de garantir la millor imatge de les respectives zones portuàries autonòmiques.

En aquest cas, i en virtut del conveni subscrit entre el gerent de Ports IB, David Gómez i el batle de Son Servera, Antoni Servera, Ports de les Illes Balears cedeix a la corporació municipal l'ús d'un local destinat a oficina d'informació turística per potenciar la imatge turística del municipi així com d'un segon local, en els edificis portuaris de Cala Bona, per a destinar a l'activitat d'escola de vela. Igualment, s'autoritza a l'administració local a ocupar la superfície mínima necessària per a la pràctica i l'exercici d'aquesta activitat.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Son Servera assumirà el manteniment de les tres zones enjardinades existents en la zona de servei portuari així com dels arbres i de les 15 palmeres del Passeig Marítim. La corporació local durà a terme també les reparacions elèctriques menors del port i assumirà tant les despeses de manteniment i de reparació com el cost del consum d'aigua i electricitat dels esmentats locals.

De la mateixa manera, el conveni subscrit, amb una vigència inicial d'un any, fixa que la corporació municipal realitzarà tant la revisió com el tractament i, en cas que sigui necessari, la substitució de les possibles palmeres que resultin afectades per plagues.

Aquest conveni se suma als ja signats al seu dia amb els Ajuntaments de Ses Salines, Pollença, Sant Antoni o Manacor per garantir i millorar els serveis de les zones portuàries i potenciar la bona imatge dels ports.