Ports IB habilita zones d'espera en el port de Ciutadella per als passatgers afectats per l'avaria del vaixell Balear Jet

25/06/2013, 16:20

L'ens públic Ports de les Illes Balears ha activat un protocol d'actuació per poder atendre tots els passatgers que no han pogut fer el trajecte de Ciutadella a Cala Rajada a causa de l'avaria que ha patit aquest matí el vaixell Balear Jet, de la companyia Entre Islas y Canales, i que ha impedit que pogués sortir de Ciutadella a les 11.00 hores, tal com estava previst.

Aquesta incidència ha provocat que, aproximadament, unes 400 persones s'hagin vist afectades i, de moment, romanen al port de Ciutadella a l'espera que la companyia pugui solucionar el problema.

Des de Ports IB s'avisa a tot usuari que arriba al port de l'incident registrat, s'ha habilitat també diverses zones d'espera on els passatgers poden romandre així com es reparteix botelles d'aigua entre els afectats i s'atén a les possibles peticions.

De la mateixa manera, i davant la possible aglomeració d'un major nombre de persones que es desplacen al port de Ciutadella al tenir prevista la seva sortida aquesta tarda després de les festes de Sant Joan, Ports IB ha comunicat la situació a Delegació de Govern.