Ports IB escomet diverses obres de millora i manteniment en el port de Portocolom

21/06/2013, 15:27

La Conselleria de Turisme i Esports, a través de l'ens públic Ports IB, ha dut a terme en el marc de les actuacions que desenvolupa per millorar la xarxa d'instal•lacions portuàries autonòmiques, diverses obres de manteniment i reposició de diversos elements que estaven deteriorats en el port de Portocolom.

Les obres, amb un pressupost superior als 15.000 euros, han consistit en la reparació de tots els bancs de fusta que presentaven alguna deficiència i en la substitució d'aquells que es trobaven en molt mal estat, concretament tres a la zona del Perelló.
Igualment, s'ha procedit a reparar les jardineres de la zona d' És Rivetó que tenien desperfectes ocasionats per l'impacte dels turismes així com s'ha reposat la senyalització.

D'altra banda, i per donar resposta a una petició veïnal, s'ha realitzat un nou pas de vianants al carrer Pescadors i s'ha substituït un tram de la canonada d'aigua a la zona del moll dels pantalans, zona en la qual es produïen nombroses fuites d’aigua.

Finalment, cal destacar en el conjunt d'obres realitzades que també s'ha efectuat una nova escomesa d'aigua al restaurant de l'edifici portuari per, d'aquesta manera, independitzar-ho de l'escomesa general i evitar els talls i reparacions d'urgència que es produïen a causa de les avaries de la xarxa general.